Post by seutenlitelrpic on Feb 15, 2022 20:18:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator tokeni ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Novo u igri. Već sam igrao ovakve igre. U redu je, nedostaju neke značajke koje drugi imaju. Ako biste mogli vidjeti članove ceha na karti, funkcija pretraživanja na karti za stavke i razinu bila bi dobra.
Dobra igra za početnika poput mene. Lagana 2 igra. Iako postoji besplatna 2 igra je relativno teža u usporedbi s plaćenom 2 igrom.
SAMURAI II: VENGEANCE Arkade brhq
Koliko god uživao igrati ovu igru, novo ažuriranje je jako loše. Mrzim ideju mijenjanja boja tijekom igranja. Dodajem samo jednu dodatnu zvjezdicu da to bude dvije zbog smanjenja vremena za osvježavanje misije Guild fest. Molimo da nam date originalni ekran. Hvala IGG
Sviđa mi se stvarnost ove igre, upoznajete ljude diljem svijeta. Upoznao sam sjajnu damu zbog ove igre. Sretan sam što sam se pridružio. Osim toga, nema varanja. Zahtijeva samo predanost. Volio bih da mogu dodati i audio i video poruke.
Gluposti. Brawl stars bolji.
Glupa je
lošeeee
Ovo je sve jedna velika prevara. Ova igrica je jedna velika urota u kojoj ne dobiješ ništa. Jadno i glupo. Služi samo da ti uzme vrijeme i živce. NE SKIDAJTE OVU LAKRDIJU.
Za sada iako mislim da bi igra mogla bit Odlična
Igram već oko 4 godine. Igra ima puno zabavnih stvari i događaja. Međutim, ovih nekoliko najnovijih ažuriranja potiskuju f2p/male potrošače daleko iza i igra im postaje preteška, posebno sa svim tim istraživanjima knjiga i vrlo teškim načinom dobivanja knjiga. Također postoji problem kada netko dosegne maksimalan VIP, VIP bodovi koji se slažu u vrećama, što predlažem da nam omogućite događaj za zamjenu ovih dodatnih bodova za Tomes Srdačan pozdrav
Super
Postoji mnogo negativnih povratnih informacija o ovoj igri, ali neke od njih možete promijeniti. Prvo nam dajte poštene i točne nagrade koje se tamo spominju u lovu na čudovišta. Za lvl 4 čudovište dajete nagradu od lvl 1 čudovišta. Umjesto 15-satnog ubrzanja, 24-satnog štita i epskog materijala, dobivam samo 60-satnog ubrzanja, 8-satnog štita (to prerijetko) i uobičajenog materijala. Dakle, možete li to učiniti, dati odgovarajuće nagrade koje se tamo spominju?
Osobno preporučam preuzimanje zbog grafike, a i tamnice su po mom mišljenju stvarno zabavne
Bilo bi odlično kada bi postavili prevođenje na hrvatskom jeziku.
daju lažne oglase!
Ne radi dok ga pokušavam otvoriti (zaslon za učitavanje stalno govori o grešci) pa dajem zvjezdicu 1. Oprostite (popravite ako je moguće)
vrlo dobra igra i igra koja izaziva ovisnost u početku je dosadna, ali kada rastete brže i napadate druge, to je zabavno
Stalno govori da moram ažurirati. Čak sam deinstalirao i ponovno instalirao.
FUJ JE IGRA
Fantastična igra
Dobra igra, još uvijek igram govorit će o tome da naiđem na bilo koji neuspjeh, ali samo vrijeme nadogradnje za zgrade traje dulje i vojnici potrebni za sakupljanje dragulja su uvijek veći od vojnika koje imate.... Ali ipak je super igra
Koristi lazne reklame ali se reklamira sve u 16 i za svaku igricu kad dobijem bonus jer sam ju instalirao (uopce ju ne igram)
Košta previše novca $$$!!!! Programer će reći da nudi besplatne stavke, ali stavke su preslabe da pomognu. Morate igrati dugo (stvarno godine!!) i potrošiti toliko novca (nekoliko stotina) da biste se mogli natjecati. Ne isplati se!
Je li se igra sada pokvarila? Ne mogu se prijaviti.. Popravljeno nakon nekoliko sati
Tako dosadno
ekstra
Svi tako ocjenjuju igre zato jel ne vole takvu vrstu igre
nevelja kurcu na udarcu fuj od igrice bolji siper marijo hahah
Super bravo!!! )
Samo trčite 30 sekundi
Ako želite igrati igru onako kako vidite da youtuberi igraju odmah od početka, pripremite se za trošenje hrpe novca. Ova igra se može igrati kao f2p, ali znajte da će trebati godine da se postigne ono što osoba koja troši može učiniti za nekoliko tjedana. To je zabavna igra kada pronađete dobar ceh i dođete do pozornice u svom dvorcu gdje ste polusigurni. ****** Ažuriranje: Dodali su više p2p značajki. Igra se nikada ne može izbalansirati za f2p i p2p.
Dosta zanimljivo.
dugo, sporo, dugo, sporo.. i polako longggg
Oglas koji sam vidio bavio se dobivanjem više vojnika od neprijateljskih odabirom jednog od dva matematička izbora za modificiranje vaših trupa. To nije igra. Ne igram je više, jer igra ne odgovara oglasu koji sam vidio. Što se tiče same igre, ona se razlikuje od uobičajenih obrambenih igara koje sam vidio gdje je fokus više na napadu umjesto na obrani. To je igra tipa dajte naredbe. Uredi: "Kreativna sloboda" znači da je oglas koji dovodi u zabludu namjeran. Razlog više da ne igrate.
Lords Mobile: Tower Defense Стратегически ndn
Igram samo 3 dana i stvarno mi se sviđa.. 4 zvjezdice jer na početku je puno toga što morate razumjeti.. igra vas vodi, ali ipak.. I barem na mom uređaju igra radi glatko
Trosi previse baterije
Igra je Vatra, ali teška :>
Skupo i/ili dugotrajno za bilo kakav STVARNI napredak. Igrao sam više od godinu dana i uložio sam par tisuća u to i još uvijek ne mogu puno učiniti lmao oni su sigurno pohlepni
Ovo je......
Igra je bila dobra, vrlo zadovoljavajuća i vidim kako bi ovo bilo dobro napraviti u slobodno vrijeme i sviđa mi se 3d aspekt koji mi se jako sviđa, drugim riječima sviđa mi se igra 😃
Dobro Stvarno zabavna igra kojoj su potrebni planovi za izgradnju i razvoj snage kojoj je potreban trud i naporan rad za pravu žetvu Sjajne nadogradnje Sjajno Vidim da ima svijetlu budućnost Želim joj uspjeh i napredak. Hvala svima
Sranje?
Upravo se vratio nakon 1 godine pauze, ova "najnovija verzija" ima puno grešaka. Čudovišta se ne prikazuju na glavnom zaslonu (pokazuju samo njihove razine) i aplikacija se prilično često ruši. Popravite ih, hvala.
volim ovu igru
Programeri igara ne mare za igrače. Više igrača koji su imali tone novca na svom računu izgubili su sve zbog problema s mrežom igara i odbijaju pomoći u vraćanju računa. Apsolutno suludo, i lako se popravlja s nekoliko klikova na gumb. IGG ISPRAVI SVOJU GREŠKU!!!
F2p & p2p balans u igri je vrlo loš. Ako možda postoje kraljevstva samo za f2p igrače, bit će zabavnije. P2p se bori protiv p2p i f2p s f2p.. Ali ovdje je pokvaren. Ako počinjete igrati, samo potražite druge bolje igre. Ne igrajte ovo dok se ne popravi.
Užasna igrica se uopće neće učitati i otvoriti😤😴 nemojte je instalirati 🙏