Post by seutenlitelrpic on Feb 15, 2022 20:12:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλείδωμα πλήκτρων ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Εννοώ ότι δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε πώς να παίζετε αυτό το παιχνίδι, αλλά ότι ήταν πολύ καλό
Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν υπήρχε ένα κουμπί σε κάτι για να πατήσετε μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επαναφέρετε τις καθημερινές δραστηριότητες, καθώς τις περισσότερες μέρες πρέπει να είμαι ενεργοποιημένος για πάνω από μία ώρα πριν εμφανιστεί το μήνυμα...
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ AFK. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 10.000 «QUEST» ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ AFK. ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 24/7 ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Το παιχνίδι είναι καλό, μου αρέσει το grind είναι αληθινό κάποια στιγμή και κάνει το παιχνίδι να αισθάνεται καλά. μακριά γρήγορα yikes
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, απλά μπερδεμένο, αλλά εκτός από αυτό είναι εκπληκτικό! Ξεκίνησε σύγχυση, αφού σου δείχνει πού είναι όλα, αλλά για παράδειγμα υπάρχουν διαφορετικοί τύποι νομισμάτων και δεν σου λέει ότι μπορείς να διεκδικήσεις πολύτιμους λίθους από το να νικήσεις τέρατα και οι αποστολές απλώς σε τηλεμεταφέρουν αντί να σου δείξουν πού να πηγαίνω. Μακάρι να μπορούσατε να αναβαθμίσετε μαζικά όλες τις δεξιότητές σας, όπως ένα κουμπί για να επιλέξετε εάν θέλετε να αναβαθμίσετε ένα αντικείμενο μία ή 10 φορές ή 100 φορές και πόσο θα κοστίσει.
Φοβερό παιχνίδι Εκτιμώ για τα δωρεάν πετράδια για νέους παίκτες αυτός θα είναι ο λόγος που βαθμολόγησα το παιχνίδι 5/5 θέλω να πω ότι αυτό είναι 999999999999999999/5 αλλά η google λέει ότι τα 5 αστέρια είναι αρκετά Lol😂 όπως αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό και sp εθιστικό και κάπως ικανοποιητικό
Πήγα δύο μέρες χωρίς να μπορώ να κάνω τα καθημερινά μου πράγματα όπως δράκος και μπουντρούμι. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε. Διορθώστε το παιχνίδι σας για 5*
Μμμμ καλό παιχνίδι αλλά το παιχνίδι μου αργεί να συνδεθώ αλλά αξίζει τον κόπο ωραίο παιχνίδι
Ακόμα δεν λειτουργεί, παρακαλώ βιαστείτε
Είναι καλό, αλλά μπορείτε να κάνετε περισσότερα αστέρια ninja (ναι, μου αρέσει να υποφέρω) και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα αφεντικά
Η εφαρμογή λειτουργεί, αλλά μετά κλείνει με A) Ολοκλήρωση του μαθήματος ή Β) Πατώντας το κουμπί σύνδεσης Διορθώστε αυτό το πρόβλημα γιατί πιστεύω ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
ένα ευχάριστο παιχνίδι, αν και λίγο μικρό για να δείτε κάποιο κείμενο σε αυτό, αλλά συνολικά ικανοποιητικό παιχνίδι
Merge Ninja Star 2 Hry na hrdiny szp
Θεέ μου αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο! Χωρίς διαφημίσεις και δωρεάν πολύτιμους λίθους για νέους παίκτες θα δώσουν μεγάλα πλεονεκτήματα για αυτούς επίσης υπέροχο παιχνίδι 100/10.
Θα γίνει επεξεργασία μόλις διορθωθεί. Το παιχνίδι έχει κολλήσει και μου λέει ότι πρέπει να ενημερώσω αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Ξόδεψα χρήματα σε αυτό και είμαι απογοητευμένος λόγω έλλειψης πληροφοριών ή λεπτομερειών σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό.
Καλό παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να συγχωνευτεί, κάντε μια ρύθμιση που να οργανώνει το επίπεδο
Merge Ninja Star 2 رول پلیئنگ bcd
Merge Ninja Star 2 Rollenspel nkwq
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι χωρίς καπάκι όλα τα πράγματα είναι τα καλύτερα
Διασκεδαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι! Πολύ εθιστικό και να περνάς καλά! Αν και θα ήθελα να μπορούσατε να αγοράσετε περισσότερες αναβαθμίσεις χύμα και όχι μόνο επίθεση και υγεία:/
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά μετά την ενημέρωση όλα τα πράγματα δούλεψα απλώς για επαναφορά
Συνολικά απλά ένας ωραίος σπατάλη χρόνου
Μειώστε τον χρόνο που πρέπει να ξοδεύετε στα ορυχεία, όλα τα άλλα είναι καλά, άλλαξα την κριτική μου σε 3 αστέρια, καθώς η απάντησή σας ήταν απλώς ένα ζυμαρικό αντιγραφής
Σφάλμα που συγχωνεύονται θα γίνουν χαμηλού βαθμού απάντηση shuriken: καταλαβαίνεις τι είπα; Είπα ότι η συγχώνευση μαζί θα γίνει ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ βαθμός shuriken, ΟΧΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ. Γι' αυτό το ονομάζω "κουφί".
Το καλύτερο παιχνίδι ninja στην κάτω αριστερή γωνία είναι μια εικόνα που μοιάζει με κύλιση 📜 αυτή η εικόνα κύλισης είναι ένα παράδειγμα και κοστίζει ένα κόκκινο στολίδι. Κατασκευάζει αυτόματα όλα τα αστέρια ninja για να κάνει αστέρια υψηλής βαθμίδας, φυσικά θα την αναβαθμίσετε ώστε να έχετε το υψηλό Tier ninja star καθένα από αυτά είναι μοναδικό
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Μάγκες χαι μερα
Queen's Quest 4: Sacred Truce Phiêu lưu qsbq
Χμμμμμ, αυτή η εφαρμογή είναι καλή, αλλά τη βαθμολογώ μόνο με 4/5, γιατί δεν υπάρχουν συμβουλές για να δημιουργήσετε νέα αστέρια ή να σκοτώσετε όχλους ή αφεντικά, λάβετε έτσι
Merge Ninja Star 2 ভূমিকা নিয়ে খেলা bnnl
Ωραίο παιχνίδι ☺️
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό το ρελαντί, αλλά συμφωνώ ότι η αυτόματη συγχώνευση είναι πραγματικά ενοχλητική όταν παίρνει το αστέρι σου, αλλά μου αρέσει ακόμα, αν και εύχομαι να είχες ρουμπίνια από τα αφεντικά της μάχης του ουρανού
Πολύ φιλικό στο F2P, ένα υπέροχο παιχνίδι με ωραία γραφικά
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Είναι καλό για όταν σκοτώνεις χρόνο. Τα χειριστήρια, στην αρχή, ήταν μπερδεμένα αλλά το συνήθισα. Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΚΡΑΣΕΙ Δεν μπορώ καν να παίξω θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά δεν λειτουργεί αν το διορθώσετε, θα του δώσετε πέντε αστέρια
Καλός!!!
το παιχνίδι είναι πολύ καλό (δεν ξέρω τι άλλο να πω)
Αδιανόητο
Τρία αστέρια γιατί με ταλαιπώρησε συνεχώς να το κάνω αυτό, οι διαφημίσεις δεν έχουν ακόμη αναγκαστεί, το ίδιο το παιχνίδι είναι χάσιμο χρόνου και όχι πολλά άλλα. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι όταν προσπαθείτε να σύρετε και ένα αστέρι συγχώνευση, η λειτουργία αυτόματης συγχώνευσης σας το παίρνει για να συγχωνευτεί αλλού με πιο αργό ρυθμό και χωρίς ταξινόμηση, εμποδίζοντας τη μη αυτόματη συγχώνευση.
Όχι άσχημα, τα γραφικά είναι καλά, αλλά είναι κάπως καθυστερημένα. Αλλά εντάξει αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό ακόμα κι αν έχασα τα πετράδια μου
Lol cool
Δεν παίζω τέτοιο παιχνίδι, αλλά αυτό το παιχνίδι μου αλλάζει γνώμη... Σας ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι.. Θέλω πραγματικά να το βαθμολογήσω με 10 αστέρια, αλλά η Google λέει ότι 5 αστέρια είναι αρκετά 🤣🤣
Καλό παιχνίδι !! Καλό γραφικό και καλές ανταμοιβές! Δεν θα το μετανιώσεις!
Αυτό φαινόταν διασκεδαστικό, τελικά βρήκα ένα καλό παιχνίδι ξανά! Tysm για να το φτιάξεις αυτό!
Υπέροχο παιχνίδι, χωρίς σφάλματα.
Φοβερό παιχνίδι που θα σας κάνει να επιστρέφετε σε αυτό. Λατρεύω όλα τα μίνι παιχνίδια που διαθέτει. Αξίζει σίγουρα ένα παιχνίδι.
Merge Ninja Star 2 Role Playing fbb